Πρόσβαση με Αστικό Λεωφορείο

Πρόσβαση με Αστικό Λεωφορείο απο Δυτική Θεσσαλονίκη

Από την στάση ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 32) επιβιβάζεσθε στην γραμμή 15 και αποβιβάζεσθε στην στάση ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 1) Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 6 λεπτά.

Από τη στάση ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 1) θα περπατήσετε μέχρι το σημείο προορισμού. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 4 λεπτά και ο συνολικός χρόνος ως το σημείο αυτό είναι 32 λεπτά

 

Oasth bestroute link

Πρόσβαση με Αστικό Λεωφορείο απο Ανατολική Θεσσαλονίκη (Εθνικής Αντίστασης/ Βασ. 'Ολγας)

Απο την Εθνικής Αντιστάσης επιβιβάζεσθε στην γραμμή 03 και αποβιβάζεσθε στην στάση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ (ΤΣΙΜΙΣΚΗ 91).

Από τη στάση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ (ΤΣΙΜΙΣΚΗ 91) θα περπατήσετε μέχρι το σημείο προορισμού. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 2 λεπτά και ο συνολικός χρόνος ως το σημείο αυτό είναι 39 λεπτά.

 

Oasth bestroute link

Πρόσβαση με Αστικό Λεωφορείο απο Ανατολική Θεσσαλονίκη (Κων. καραμανλή)

Απο την Κων. Καραμανλή επιβιβάζεσθε στην γραμμή 31 και αποβιβάζεσθε στην στάση ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ (ΕΓΝΑΤΙΑ 109). Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 16 λεπτά.

Από τη στάση ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ (ΕΓΝΑΤΙΑ 109) θα περπατήσετε μέχρι το σημείο προορισμού. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 7 λεπτά.

 

Oasth bestroute link

Προσαρμοσμένη Βέλτιστη Διαδρομή με Αστικό Λεωφορείο

Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του ΟΑΣΘ για να προσαρμόσετε την βέλτιστη διαδρομή, βάση δικών σας κριτηρίων στο παρακάτω σύνδεσμοhttp://oasth.gr/#el/bestroute/

 

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς