Ο Χώρος μας

Στο ιατρείο μας παρέχονται εξειδικευμένες συμβουλευτικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες.

Πάντοτε, με γνώμονα τις αρχές της τεκμηριωμένης ιατρικής (evidence based medicine).

Με αρωγό τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα (guidelines).

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Πρόσβαση

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μαιευτικής και γυναικολογικής φροντίδας που παρέχουμε. Περιλαμβάνουν τον πληθυσμιακό έλεγχο και τη συμβουλευτική σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων. Παραδοσιακά, το τεστ Παπανικολάου, η πυελική εξέταση, οι προληπτικές εξετάσεις για τον μαστό και φυσικά η παροχή συμβουλών αντισύλληψης αποτελούν τα πρωταρχικά τους στοιχεία. Ιδιαίτερα, για την ευαίσθητη ομάδα των εφήβων, οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην γνώση εκείνων των συμπεριφορών, καθώς και των ιατρικών παραγόντων κινδύνου που θέτουν σε κίνδυνο τη μελλοντική τους υγεία.

 

Παρέχουμε όλο το φάσμα των γυναικολογικών υπηρεσιών από τον προληπτικό ετήσιο έλεγχο έως τη συστηματική και αποτελεσματική αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων και επειγόντων περιστατικών. Θέτοντας ως προτεραιότητα την ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία της γυναίκας δίνουμε συμβουλές και λύσεις σε θέματα που απασχολούν τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Διανύοντας μία από τις ομορφότερες και σημαντικότερες περιόδους της ζωής μίας γυναίκας, είμαστε δίπλα σας με σεβασμό στις ανάγκες και επιθυμίες σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένη μαιευτική φροντίδα, όπως την παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου, τη διενέργεια του τοκετού και την υποστήριξη στην περίοδο της λοχείας.

Παρέχουμε όλο το φάσμα των χειρουργικών επεμβάσεων λαπαροσκοπικά ή κλασικά(ανοιχτές κοιλιακές και κολπικές επεμβάσεις).

Συνεργαζόμαστε με τις κάτωθι κλινικές:

 

   

Χρήσιμες συμβουλές από έμπειρη μαία σε κάθε στάδιο της κύησης. Σκοπός μας η διευκρίνηση κάθε απορίας και η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην περίοδο της εγκυμοσύνης, στην προετοιμασία τοκετού, στον θηλασμό και στην περιποίηση νεογνού.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς